Moja knižnica

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Spirit Animals: Zrodenie legendy

Zdravím! Poznáte sériu spirit animals? Nie? Mali by ste si ju prečítať! V slovenčine sú všetky dieli až po Evertree.
 
Počet strán: 208
Väzba: pevná
Popis: Vydaj sa do sveta, v ktorom každé dieťa prechádza skúškou, aby zistilo, či dokáže privolať svoje duchovné zviera. Hŕstke vyvolených, ktorí túto schopnosť majú, prinesie zväzok medzi človekom a zvieraťom výnimočné schopnosti. Stačí jeden tajomný rituál a zrodia sa zvierací sprievodcovia vlk, sokol, leopardica a panda. Budúcnosť je spečatená! V dávno zabudnutých končinách Erdasu sa totiž začala prebúdzať temná sila, ktorá sa ho chystá celý ovládnuť. Našich hrdinov a ich zvieracích sprievodcov čaká veľké dobrodružstvo...
Prvý dojem: Keď som túto knihu dostala,bola som nadšená. Hneď som tipovala ktorá postava bude mať ktoré zviera. Hneď som spájala Meillin a Essix a Rollana s Briganom. Moc som netrafila. Kniha ma doslova chytila a prvý raz som bola nešťastná že čítam tak rýchlo. Prečítala som to dvakrát. A potom bola dlhá doba čo som čakala. A zrazu prišla 2,3 a 4. Neskôr 5 a 6.A teraz čakám na 7. 
Postavy: S niektorými postavami sa vyhrali,s inými nie. Rollan a Meillin sú skvelo vymyslený ale Abeke a Conor sú dosť bez charakteru. (teraz nasledujú menšie spoileri) Je normálne keď sa Abeke snaží presvedčiť Meillin celú 4 a 5 o tom že není zradkyňa. (spoilers end) Ale každý si tu nájde svoj typ postavy.
Dej: Skvelý,skvelý,skvelý. Dobrý nápad,plynulý dej.
Celkový dojem:  Úplne bez chyby.
Moje hodnotenie: 10/19

recenzie na knihy pre ...násťročných | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014